RING OSS - 0243-34 30 69

Laddbox Dalarna

RING OSS - 0243-34 30 69

Om oss

Kalema E-Mobility specialiserar sig på förnybar energi och klimatvänliga transportmedel som elbilar.

Kalema E-Mobility specialiserar sig på förnybar energi och klimatvänliga transportmedel som elbilar. På senare år har elbilen börjat vinna terräng och är på väg att bli ett utmärkt alternativ för alla som vill satsa på klimatsmarta transportmedel. Vi arbetar med installation av laddbox i Dalarna och även solcellsanläggningar. Kontakta oss redan idag om du vill veta hur vi jobbar med installation av laddbox i Dalarna eller andra delar av Sverige, om så önskas! 

Specialister på laddbox i Dalarna

Våra kunder är framförallt privatpersoner, företag, BRF, parkeringar och uthyrning av laddbox i Borlänge. Vi erbjuder följande:

  • Teknisk rådgivning.
  • Säljer klimatsmarta laddboxar i Dalarna.
  • Utför installationer och erbjuder service och support.
  • Vi utför även installation av laddboxar i hela Sverige.


Förutom installation av laddbox i Borlänge och närliggande städer, jobbar vi även med support och installation av el och uppsättning av solpaneler på hustak. Vi har ett nära samarbete med det svenska företaget CTEK E-Mobility, som är världsledande inom lösningar inom vård och hantering av batterier samt laddare. Och med våra samarbetspartners Senergia och Ferroamp har vi säkrat de bästa lösningarna när det gäller installation av solceller och laddbox i Dalarna. Tack vare deras expertis i kombination med vår erfarenhet, kan vi tillhandahålla prisvärda och smarta produkter.

     

 

Kvalitet i världsklass

Vår verksamhet baseras på kvalitet, professionalism och snabb service. Vi ställer höga kvalitetskrav på våra produkter och den service vi erbjuder. Våra kunder ska känna sig trygga när de vänder sig till oss för råd eller installation av laddbox i Dalarna. Vi finns även här för dig om du har behov för service och installation av laddbox i Falun men även övriga Sverige.  

Vi är ett företag med hjärtat i Dalarna och med huvudkontoret i Borlänge. Med hjälp av våra partners och professionella elinstallatörer utför vi även installation av laddbox i Falun, närliggande län och övriga landet.

Ingen fråga är för liten eller för stor för vi kan el, solceller och laddbox i Dalarna! Kontakta oss redan idag så återkopplar vi inom 24 h!