RING OSS - 0243-34 30 69

Laddbox Dalarna

RING OSS - 0243-34 30 69

Laddbox i Borlänge

Skaffa egen laddbox i Borlänge.

Funderar du på att göra livet enkelt för dig och skaffa egen laddbox i Borlänge? Det gör du klokt i. När du installerar laddbox i garaget kan du vara säker på att du täcker dina körvanor på ett tryggt sätt. Här kan du läsa om fördelar med att ha en egen laddbox hemma och risker med att inte ha det. Kontakta oss direkt så berättar vi mer om hur vi går tillväga vid installation av laddbox i Borlänge eller övriga Sverige!

Vad får du med egen laddbox i Borlänge?

  • Med en laddbox hemma kan du ladda med högre effekt, vilket gör att bilen laddar snabbare.
  • En laddbox hemma är mycket säkrare lösning eftersom den kommunicerar eventuella fel och stoppar även laddningen när batteriet når maxgränsen.
  • Du kan ansöka om avdrag för halva investeringskostnaden när du installerar laddbox i Dalarna och hemma.

Risker med att förväxla laddbox

Vanliga vägguttag är inte utformade för att tåla hög belastning under lång tid. Det kan resultera i värmebildning vilket innebär brandrisk och att proppen går. Därför bör installation av en laddbox i Borlänge bli en långsiktig lösning för laddning av elbilen.

Skall du installera laddbox i Dalarna eller specifikt Borlänge? Vi utför installationer av elbilsladdboxar över hela länet och är alltid uppdaterade inom det senaste. Ta kontakt redan idag så berättar vi mer om hur vi kan bistå!